Кошик
57 відгуків
+38(093) 756-56-48
(044) 362-23-15
УкраїнаКиїввул, Раїси Окіпної, 4Б магазин "Chandi"
Chandi - Натуральна косметика, фарби для волосся, догляд за тілом
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Гвоздика ціла 30 г, фото 2

Гвоздика ціла 30 г

Опис
Інформація для замовлення
Відгуки про товар

Гвоздика – це висушені бруньки вічнозеленого тропічного дерева, які відомі ще з часів Древнього Китаю. У приготуванні  гострих страв та маринадів  використовують ніжки, в солодких стравах – шляпки, у соусах – мелену гвоздику.

Використання: гвоздику додають у холодні закуски, ковбаси, маринади, соуси, овочеві, м’ясні та рибні страви.

Перепілки в маринаді. 4 перепілки, 1 велика цибулина, 1 морква, 2. ч. л. часнику, 5 бутонів гвоздики,15 горошин чорного перцю ,  2 шт. лаврового листку,  2 ч. л. орегано, 0,5 стакану винного оцту (яблучного оцту), олія для смажіння. На олії підсмажити перепелів до утворення скоринки золотистого кольору, викласти на тарілку. В сковорідку викласти нарізані великими шматками цибулю та моркву. Як тільки цибуля стане прозорою, добавити лавровий лист, часник,  гвоздику та перець, жарити 1 хв. Влити винний оцет, довести до кипіння, покласти в маринад перепілок і тушити 30хв на невеликому вогні. Якщо маринаду недостатньо, добавити води.

Цікаво знати. Якщо гвоздику опустити у воду і вона  тоне або плаває вертикально шляпкою вгору, це означає пряність  вищого ґатунку!

 

  • Ціна: 84 грн.