Кошик
49 відгуків
+38(093) 756-56-48
(044) 362-23-15
УкраїнаКиїввул, Раїси Окіпної, 4Б магазин "Chandi"
Chandi - Натуральна косметика, фарби для волосся, догляд за тілом
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Базилік 15 г, фото 2

Базилік 15 г

Опис
Інформація для замовлення
Відгуки про товар

Базилік.   Відомі 2 види базиліку – зелений та фіолетовий. Пряність має сильний аромат та гіркувато-солодкий смак. Використовують у свіжому та сушеному виді.

Використання:  базилік використовується в приготуванні соусів, м’яса, риби, овочевих блюд, а також в супах. Добре поєднується з  помідорами, баклажанами, квашеною капустою, часником, розмарином, шавлією. Базилік використовують для ароматизації вершкового  масла, олії, оцту, його додають в маринади та заправки.

Запечена рибка.   1 шт. – дорадо, 0,5 – лимон, 40 мл – оливкова олія, 0,5 ч.л. – солі, 0,5 ч.л. -меленого чорного перцю, 1 ст. л. – сушений базилік. Рибу почистити, висушити паперовим полотенцем. Розігріти духовку до 200 градусів. Взяти фольгу і помазати її оливковою олією, відрізати 2 шматочки лимону. Решту олії змішати із сіллю, перцем, базиліком, видавити сік з решти лимону і натерти рибу зсередини та зверху. Покласти в середину риби шматочки лимону, загорнути в фольгу, випікати 20-25 хв.

Цікаво знати.  Базилік – традиційний інгредієнт класичної піци «Маргарита». Він особливо популярний у італійській та французькій кухні, де його використовують у соусах та в складі різноманітних пряних сумішей (наприклад, «середземноморські трави»).

  • Ціна: 21 грн.